Particuliere tuinaanleg

Tuinaanleg van A tot Z

Het hele jaar door zorgeloos genieten van uw tuin, daar gaan we bij Groenbeheer Baart voor! En dat begint al vanaf het eerste contact. Het tuinontwerp dat uw tuinarchitect of -ontwerper samen met u maakte, wordt eerst uitvoerig besproken. Zo weten wij perfect wat uw doelstellingen en verwachtingen zijn van uw tuin. Een kindvriendelijke tuin vraagt immers een heel andere aanpak dan een klassieke tuin met geurige bloemenborders en rozenperken.

De tuinaanleg gebeurt van A tot Z door ons ervaren team. Vanaf de eerste grondwerken over de aanplantingen en het zaaien van het gazon tot en met de verharding en verlichting. Uw tuin wordt steeds tot in de puntjes afgewerkt! Hierbij kiezen we voor kwalitatieve materialen waarvan u jaren kan genieten.

Groenbeheer Baart verzorgt volgende werken bij de aanleg van uw tuin:

  • Grondwerken
  • Aanplantingen
  • Klinkerwerken
  • Carports & hardhouten poorten
  • Beregening

Tijdig onderhoud

Na de aanleg neemt Groenbeheer Baart ook de onderhoudswerken van uw tuin op zich. Zowel in het voor- als in het najaar kan u rekenen op regelmatig onderhoud zodat uw tuin er steeds piekfijn uitziet.

Deze onderhoudswerken bevatten het snoeien van bomen, hagen en struiken, onkruidbestrijding, het maaien en verluchten van uw gazon en uw tuin winterklaar maken.